Virgil ȘONCUTEAN

CEO ALLIANZ-TIRIAC Asigurări

Situatiile neprevazute ne surprind zilnic si, uneori, ne coplesesc prin impactul pe care il au asupra noastra, a familiei noastre, a linistii pe care ne-o dorim pentru toti cei dragi. Neprevazutul poate veni chiar sub forma unui diagnostic medical in fata caruia ne simtim neputinciosi. Mobilizarea extraordinara a Fundatiei Polisano pentru salvarea vietilor unor copii care au nevoie de ajutorul celor  mai buni medici, dar si de parteneri care sa sustina financiar operatiile extrem de complexe ne-a impresionat. Profesionalismul si pasiunea in cautarea de solutii pentru viata, organizarea si implicarea echipelor internationale de chirurgi in cadrul acestui program de salvare a inimilor copiilor, ne-au motivat sa ne implicam si sa ramanem alaturi de ei. Suntem alaturi de activitatea Fundatiei Polisano de mai bine de 2 ani si in acesti ani ne-au demonstrat cat de important este sa ai un obiectiv clar si sa faci tot posibilul ca lucrurile sa se intample. Iar rezultatele sunt extraordinare: Un succes de 100% care se traduce in sanse la viata pentru copii si parinti cu o speranta recastigata. Grija pentru sanatatea si viata oamenilor, pentru sanatatea si viata copiilor reprezinta parte din preocuparile noastre in activitatea de zi cu zi  in cadrul Allianz-Tiriac. Credem ca aceasta grija pentru sanatate si pentru  binele celor dragi ne-a unit si am toata increderea ca parteneriatul nostru va aduce multe beneficii copiilor si famiilor din Romania, dar si domeniului medical in sine.

Patrick MOLEINS

Director General NTN-SNR RulmenȚi

Implicarea noastră și în Maratonul Sibiului – 80 de alergători ai echipei NTN-SNR în 2018 – nu este un real efort. Pentru noi, care putem alerga, ce bucurie este să dăruim unor copii, să participăm la un proiect care contribuie la salvarea de vieți, și să redăm zâmbetul unor copii în dificultate! Și în acest an, în 2019, vom fi prezenți alături de voi, cu zâmbetul pe buze și cu spiritul de echipa care ne animă.

Alex MĂGDOIU

Managing Director IFM EFECTOR SRL / IFM PROVER SRL - Sibiu

ifm este o companie de familie, cu un management deschis, orientat pe om. Mai mult decât un simplu motto, o adevărată filosofie care ne ghidează – „Close to you”subliniază apropierea de angajaţi, dar şi de comunitate. Colaborarea noastră cu Fundaţia Polisano a venit în mod firesc la scurt timp de la inaugurarea fabricii noastre în Sibiu. Complexitatea proiectelor fundaţiei Polisano şi spiritul de solidaritate al comunităţii este impresionant. Ne dorim ca implicarea noastră să fie una de durată; să contribuim în mod susţinut la dezvoltarea comunităţii din care facem parte şi să susţinem dreptul la o viaţă sănătoasă şi fericită pentru toţi membri acesteia.

Samuel WIDMER

Director General KARPATEN MEAT GROUP

Din primele zile ale activității, Karpaten Meat Group a avut baza în Valea Hârtibaciului, alături de oamenii gospodari ai zonei. An de an, odată cu creșterea fermei noastre și a comunității interne business-ului nostru (angajați, parteneri, colaboratori), ne-am dorit să contribuim și la viața satelor care ne înconjoară. Astfel, ne-am implicat în diverse cauze, în mare parte adresate copiilor din zonă, care de multe ori se luptă cu lipsuri fundamentale. Din păcate această neputință a zonei de a asigura strictul necesar se întinde până la sistemul medical și la efectuarea unor controale periodice de rutină, copiilor. Nu doar în lunile de sărbătoare e important să fim alături de comunitatea din care facem parte. Un sprijin de lungă durată este cel care aduce schimbare și cel care asigură reușita unui viitor. Anul acesta, așadar, odată cu sărbătorirea a 10 ani de la înființarea firmei, dorința noastră de a ne implica într-un proiect pe termen lung pentru comunitatea Văii Hârtibaciului, prinde formă.

Constantin BUZNEA

Director Auchan România - Sibiu

Polisano are, de la înființare și până azi, o poveste foarte frumoasă. Eu și colegii mei de la Auchan ne bucurăm să cunoaștem echipa fundației, să colaborăm cu ea și, cel mai important, să sprijinim efortul de solidaritate pe care ONG-ul îl face prin activitatea sa de fiecare zi.

CONTACT

  • ADRESĂ: Casa Franceză, str. Konrad Haas 14, Sibiu
  • TELEFON: +4 0799 767 907
  • EMAIL: contact@fundatiapolisano.ro

URMĂREȘTE-NE

CONTACT

  • ADRESĂ: Casa Franceză, str. Konrad Haas 14, Sibiu
  • TELEFON: +4 0799 767 907
  • EMAIL: contact@fundatiapolisano.ro

URMĂREȘTE-NE