Virgil ȘONCUTEAN

CEO ALLIANZ-TIRIAC Asigurări

Situatiile neprevazute ne surprind zilnic si, uneori, ne coplesesc prin impactul pe care il au asupra noastra, a familiei noastre, a linistii pe care ne-o dorim pentru toti cei dragi. Neprevazutul poate veni chiar sub forma unui diagnostic medical in fata caruia ne simtim neputinciosi. Mobilizarea extraordinara a Fundatiei Polisano pentru salvarea vietilor unor copii care au nevoie de ajutorul celor  mai buni medici, dar si de parteneri care sa sustina financiar operatiile extrem de complexe ne-a impresionat. Profesionalismul si pasiunea in cautarea de solutii pentru viata, organizarea si implicarea echipelor internationale de chirurgi in cadrul acestui program de salvare a inimilor copiilor, ne-au motivat sa ne implicam si sa ramanem alaturi de ei. Suntem alaturi de activitatea Fundatiei Polisano de mai bine de 2 ani si in acesti ani ne-au demonstrat cat de important este sa ai un obiectiv clar si sa faci tot posibilul ca lucrurile sa se intample. Iar rezultatele sunt extraordinare: Un succes de 100% care se traduce in sanse la viata pentru copii si parinti cu o speranta recastigata. Grija pentru sanatatea si viata oamenilor, pentru sanatatea si viata copiilor reprezinta parte din preocuparile noastre in activitatea de zi cu zi  in cadrul Allianz-Tiriac. Credem ca aceasta grija pentru sanatate si pentru  binele celor dragi ne-a unit si am toata increderea ca parteneriatul nostru va aduce multe beneficii copiilor si famiilor din Romania, dar si domeniului medical in sine. (decembrie 2019)

Philippe LELAIZANT

Director General NTN-SNR Rulmenți

Implicarea noastră în Fundația Polisano a venit natural. Participăm cu mândrie și cu mare plăcere la acest proiect care salvează viețile copiilor. Ultimii ani, cu pandemia și cu războiul care ne bate la ușă, ne-au arătat că solidaritatea este vitală în momentele dificile. Vă dorim mult curaj și rămânem prezenți alături de voi! (martie 2022)

Alex MĂGDOIU

Managing Director IFM EFECTOR SRL / IFM PROVER SRL - Sibiu

ifm este o companie de familie, cu un management deschis, orientat pe om. Mai mult decât un simplu motto, o adevărată filosofie care ne ghidează – „Close to you”subliniază apropierea de angajaţi, dar şi de comunitate. Colaborarea noastră cu Fundaţia Polisano a venit în mod firesc la scurt timp de la inaugurarea fabricii noastre în Sibiu. Complexitatea proiectelor fundaţiei Polisano şi spiritul de solidaritate al comunităţii este impresionant. Ne dorim ca implicarea noastră să fie una de durată; să contribuim în mod susţinut la dezvoltarea comunităţii din care facem parte şi să susţinem dreptul la o viaţă sănătoasă şi fericită pentru toţi membri acesteia. (martie 2018)

Roxana DOBRILĂ

Director Executiv Sobis

E important ca afacerile să meargă bine, dar totul este în zadar dacă cei dragi nu sunt bine. Iar grija pe care Cătălina Costache și Fundația Polisano o poartă pentru sănătatea celor mai puțin norocoși este o reală binecuvântare! Merită tot sprijinul celor care au posibilitatea să-l ofere! (decembrie 2021)

CONTACT

  • ADRESĂ: Casa Franceză, str. Conrad Haas 14, Sibiu
  • TELEFON: +4 0799 767 907
  • EMAIL: contact@fundatiapolisano.ro

URMĂREȘTE-NE

CONTACT

  • ADRESĂ: Casa Franceză, str. Conrad Haas 14, Sibiu
  • TELEFON: +4 0799 767 907
  • EMAIL: contact@fundatiapolisano.ro

URMĂREȘTE-NE