MISIUNEA NOASTRĂ

La Fundația Polisano ne imaginăm o lume in care fiecare om se bucură de libertatea unei vieți sănătoase. Povestea Fundației Polisano începe cu doctorul Ilie Vonica și visul său de schimbare prin inovație și excelență în sănătate. Prin sprijinul nostru financiar dorim să redăm șansa la viață persoanelor care suferă de boli grave, şi să derulăm programe pentru sănătate în comunităţi cât mai largi.

BOARD-UL FUNDAȚIEI

Din 2015, ne implicăm în sănătatea comunităţii noastre prin proiecte de tratament, prevenţie şi informare, educaţie pentru sănătate, dar şi dotarea spitalelor din România. Un loc important în preocupările noastre îl au copiii cu malformaţii cardiace, pe care îi ajutăm la diagnostic şi tratament cu sprijinul unor echipe medicale internationale partenere. Prin acest proiect, echipe din Anglia, Suedia şi Germania vin în România de câteva ori pe an pentru a trata copii cu boli cardiace grave din toată ţara. De la începutul activităţii noastre, am ajutat între 30 și 40 de copii pe an, să primească intervenţia cardiacă salvatoare, cu o rată de succes de 100%. În completarea programului nostru Inimi Sănătoase pentru Copii, proiectele noastre comunitare contribuie la sănătatea grupurilor şi comunităţilor mai mari.

Activităţile noastre nu ar fi posibile fără implicarea activă a voluntarilor. Datorită naturii proiectelor noastre, ne sunt de ajutor persoane cu experienţă în zona medicală, financiar-contabilă, comunicare şi media, grafică şi IT, fundraising, management de proiect. Dar dacă ai şi alte competenţe care crezi că ne-ar fi de folos, nu ezita să ne lași adresa ta de e-mail. Împreună reuşim!

FII VOLUNTAR

  5 plus 7 egal

  CUM AJUT / PERSOANE FIZICE

  Proiectele noastre se derulează exclusiv prin donaţii şi sponsorizări. Fie că esti personă fizică, companie sau persoană fizică autorizată, există modalităţi prin care poti contribui financiar la activităţile noastre. Doar prin generozitatea ta putem salva vieţi!

  PERSOANE FIZICE

  vezi unde în Sibiu sunt URNELE FUNDAȚIEI POLISANO [see map]


  DONEAZĂ DIRECT în contul nostru: RO69BRDE330SV84826373300


  DONEAZĂ PRIN PAYPAL


  REDIRECȚIONARE 3.5%
  DIN IMPOZITUL PE VENIT

  CUM AJUT / PERSOANE JURIDICE

  Dacă vrei să ne ajuţi prin alte modalităţi sau dacă vrei mai multe informaţii, te invităm să ne contactezi telefonic la +40 799 767 907, sau pe e-mail la: contact@fundatiapolisano.ro.

  PERSOANE FIZICE AUTORIZATE

  SPONSORIZĂRI

  PFA-urile pot face cheltuieli cu sponsorizarea deductibile, în limita a 5% din venitul net, stabilit ca diferenţă între venitul brut şi cheltuieli deductibile, altele decât cheltuieli cu sponsorizarea.


  REDIRECȚIONARE 3.5% DIN IMPOZITUL PE VENIT

  PERSOANE JURIDICE

  SPONSORIZĂRI

  Cheltuielile cu sponsorizările se scad din impozitul pe profit în limita a 20% din acesta, dar nu mai mult de 5 la mie din cifra de afaceri. Diferenţa de 80% din impozitul datorat se va vira către bugetul de stat, la termenele prevăzute de codul fiscal. Sponsorizările pot fi deduse trimestrial sau anual.

  PARTENERII FUNDAȚIEI

  ULTIMELE ȘTIRI

  Podcast Capital Cultural, cu Cătălina Costache

  Podcastul Capital Cultural cu Catalina Costache, directorul executiv al Fundatiei Polisano - o discuție liberă despre proiectele pe care... read more

  Uniti in criza coronavirus – Fundatia Polisano doneaza 100.000 de lei pentru Spitalul Judetean Sibiu

  "In conditiile in care traim cu o sabie a lui Damocles deasupra capului, avand in vedere numarul de cazuri... read more

  Apă Canal Sibiu SA, alături de Fundația Polisano în proiectul „Inimi sănătoase pentru copii!”

  Compania Apă Canal Sibiu S.A. se implică activ în viața societății locale, atât prin asigurarea de servicii de calitate,... read more

  Cum gestionăm emoțional creșterea unui copil cu malformații cardiace?

  Atunci când devenim părinți, ne dorim și ne așteptăm să ne bucurăm de copilul nostru, să îl creștem sănătos,... read more

  NEWSLETTER

   3 plus 9 egal

   PĂRERI DESPRE PROIECTELE NOASTRE

   CONTACT

   • ADRESĂ: Casa Franceză, str. Conrad Haas 14, Sibiu
   • TELEFON: +4 0799 767 907
   • EMAIL: contact@fundatiapolisano.ro

   URMĂREȘTE-NE

   CONTACT

   • ADRESĂ: Casa Franceză, str. Conrad Haas 14, Sibiu
   • TELEFON: +4 0799 767 907
   • EMAIL: contact@fundatiapolisano.ro

   URMĂREȘTE-NE