Apă Canal Sibiu SA, alături de Fundația Polisano în proiectul „Inimi sănătoase pentru copii!”

Compania Apă Canal Sibiu S.A. se implică activ în viața societății locale, atât prin asigurarea de servicii de calitate, cât și prin contribuții financiare pentru proiecte importante pentru sănătatea comunității noastre.

Sprijinul companiei a făcut posibilă una dintre intervențiile chirurgicale realizate în cadrul programului „Inimi sănătoase pentru copii!”, derulat de Fundația Polisano. În cadrul acestui program, sunt operați copii și adolescenți ce suferă de o malformație cardiacă, din cauza căreia viața le poate fi în pericol. Misiunea operatorie internațională s-a desfășurat săptămâna trecută cu o echipă medicală din Bristol (Anglia).

„Este un gest de normalitate pe care societatea noastră îl face în sprijinul celor ce luptă pentru viață. Vom continua să susținem astfel de proiecte”, a declarat directorul general al Apă Canal Sibiu SA, inginerul Vasile Maier.

Citeste tot articolul aici: https://www.mesageruldesibiu.ro/apa-canal-sibiu-sa-alaturi-de-fundatia-polisano-in-proiectul-inimi-sanatoase-pentru-copii/

Share this post