Bazar caritabil în weekend pentru Fundația Polisano

Un adevărat succes la Bazarul Caritabil din Cisnădioara: Comunitatea se unește pentru o cauză nobilă. Cu mulți vizitatori entuziasmați și interesați, evenimentul desfășurat în acest weekend la pensiunea / restaurant ”7 TEI„ a reușit să aducă împreună oameni din toate colțurile comunității, dornici să ofere sprijin și să ofere o mână de ajutor într-o cauză nobilă. Evenimentul a avut o prezență impresionantă cu aproape 50 de mici expozanți fiecare prezentându-și cu mândrie bunurile personale scoase la vanzare.

Scopul evenimentului a fost dublu: să susțină o cauză caritabilă deosebit de importantă și să ofere ocazia participanților, în special celor mici, să învețe valoarea lucrurilor lor și să dezvolte abilități de comunicare și socializare. Bazarul a reușit cu succes să atingă ambele obiective, ceea ce a adus o satisfacție și recunoștință deosebită din partea participanților și vizitatorilor.
Cu un total de 1100 de lei strânși în urma evenimentului, organizatorii au luat decizia generoasă de a dona suma către Fundația Polisano. Această fundație, care sprijină de 8 ani copiii români cu malformații cardiace congenitale pentru a beneficia de tratamente și/sau operații, a primit astfel un mic sprijin în continuarea eforturilor lor nobile.

Bazarul Caritabil de la Cisnădioara s-a bucurat de un succes extraordinar încă de la prima ediție, atrăgând aproape 200 de participanți și peste 50 de micuți comercianți. Organizatorii își exprimă recunoștința față de toți cei implicați și promit că vor continua să dezvolte și să îmbunătățească acest eveniment, pregătindu-se pentru organizarea unei noi ediții în viitorul apropiat.

”Evenimentul a reprezentat nu numai o oportunitate de a susține o cauză importantă, ci și o modalitate de a aduce împreună comunitatea pentru a învăța, a se conecta și a face lucruri minunate împreună. Cu entuziasmul și sprijinul neîntrerupt din partea participanților și vizitatorilor, viitoarele ediții ale Bazarului Caritabil de la Cisnădioara se anunță a fi la fel de memorabile și de încununate de success, pentru ca sustinerea din aceste zile ne motiveaza spre noi proiecte de acest gen”, a declarant Andreea Zagarin, inițiatoarea proiectului.

Share this post