Karpaten Meat Group sprijină Caravana „Inimi Sănătoase” din Valea Hârtibaciului

Din primele zile ale activității, Karpaten Meat Group a avut baza în Valea Hârtibaciului, alături de oamenii gospodari ai zonei. An de an, odată cu creșterea fermei noastre și a comunității interne a business-ului nostru (angajați, parteneri, colaboratori), ne-am dorit să contribuim și la viața satelor care ne înconjoară. Astfel, ne-am implicat în diverse cauze, în mare parte adresate copiilor din zonă, care de multe ori se luptă cu lipsuri fundamentale.

Nu doar în lunile de sărbătoare e important să fim alături de comunitatea din care facem parte. Un sprijin de lungă durată este cel care aduce schimbare și cel care asigură reușita unui viitor. Anul acesta, așadar, odată cu sărbătorirea a 10 ani de la înființarea firmei, dorința noastră de a ne implica într-un proiect pe termen lung pentru comunitatea Văii Hârtibaciului, prinde formă.

Odată cu începutul unui an nou, Karpaten Meat Group s-a alăturat cauzei Fundației Polisano din Sibiu prin sponsorizarea proiectului „Inimi Sănătoase” , desfășurat în Valea Hârtibaciului.

Dorința noastră este ca împreună cu specialiștii proiectului să asigurăm condiții medicale de bază necesare copiilor din zonă care de multe ori nu beneficiază nici măcar de un control medical periodic, din lipsa de personal care să acopere munca pentru toate satele.

Prin sprijinul nostru financiar, Fundația Polisano asigură sprijin pentru depistarea şi diagnosticul copiilor ce suferă de malformații cardiace. De asemenea, alături de rețeaua de medici parteneri de renume mondial, ajută copiii fără resurse și care suferă de boli cardiace grave, să beneficieze în România de intervenții chirurgicale care le salvează viața. Campania se derulează deja de 2 ani, timp în care 73 copii au fost operați în cadrul proiectului. Toți copiii operați în cadrul proiectului « Inimi sănătoase » sunt recuperați și au reluat o viață normală în proporție de 100%.

Implicarea noastră alături de fundație nu se reduce la sprijinul financiar oferit cu această ocazie. Pe termen lung ne propunem să fim prezenți și prin implicare voluntară în diverse campanii de informare și în promovarea acestei cauze care pas cu pas să prindă avântul necesar pentru a-și atinge scopul.

Inima noastră bate alături de comunitatea din Valea Hârtibaciului!


Credit foto: Vlad Dumitru

Link material original: https://karpaten-meat.com/2018/12/21/karpaten-meat-group-sprijina-caravana-inimi-sanatoase-din-valea-hartibaciului/

Share this post